Kevin Magnussen skal fremover køre for Peugeot, der til næste år vender tilbage til Le Mans.

Peugeot Sport har præsenteret Magnussen og seks andre kørere – heriblandt også danske Mikkel Jensen – som en del af det ambitiøse hypercar-projekt og tilbagevenden til ræs på absolut højeste niveau.

– Le Mans er det største udholdenhedsrace i verden og det løb, som alle gerne vil vinde. Det er et historisk race, og Peugeot er en stor del af Le Mans-historien. Jeg håber, jeg kan føje noget til den historie, siger Kevin Magnussen i forbindelse med præsentationen.

– Min far har kørt Le Mans i mere end 20 år, og jeg har altid fulgt løbet. Det har været en drøm for mig at køre det en dag, og jeg kunne ikke forestille mig en bedre måde at gøre det på end med Peugeot.

Den tidligere Formel 1-kører for McLaren, Renault og Haas er dog ikke udtaget til det endelige Le Mans-mandskab endnu, men figurerer altså nu i bruttotruppen på syv kørere.

I de kommende sæsoner er målet ikke bare at vinde Le Mans i den store klasse. Peugeot Sport kommer også til at deltage i WEC-serien, som Le Mans altså er en del af sammen med flere andre langdistanceløb.