En helt ny og eventyrlysten Peugeot Rifter har set dagens lys, og vi har fornøjelsen at byde inden for til et spændende kig og en prøvetur.

Den nye Peugeot Rifter er kendetegnet ved designelementer fra SUV-verdenen i form af høj indstigning og siddehøjde, beskyttelsespaneler hele vejen rundt (ved kofanger, hjulkasser og dørpaneler) samt forøget frihøjde.

Kombinationen med Peugeot i-Cockpit, en række højteknologiske features og effektive motorer samt mulighed for 5 eller 7 sæder betyder, at bilen er et perfekt mix mellem praktisk alsidighed og inspirerende køreegenskaber.

Kort sagt: Peugeot Rifter er bygget til allround brug for den moderne familie.

Peugeot Rifter fås i to længder (4,40 m og 4,75 m), der begge kan leveres med 5 eller 7 sæder. På række tre kan de to sæder rykkes frem og tilbage for at give mere benplads eller fjernes helt for at prioritere bagagerumspladsen.

Praktiske skydedøre med stor åbning i begge sider giver hurtig og nem adgang til bagsæderne. Klappen til det rummelige bagagerum er forsynet med en rude, der kan åbnes uafhængigt af bagagerumsklappen.

Den moderne og robuste front med løve-logoet placeret midt i kølergrillen, øget frihøjde og beskyttelseslister hele vejen rundt. Indvendig fuldblods Peugeot-design med i-Cockpit med lille rat og stor touchskærm.

 

Peugeot Rifter fås med tre motorer, der allerede nu lever op til den fremtidige WLTP-norm. To BlueHDi diesel med 100 og 130 HK og en benzinudgave med 110 HK.

Der er mulighed for at udstyre bilen med en lang række teknologiske features og køreassistentsystemer, bl.a. adaptiv fartpilot, udvidet skiltegenkendelse, aktiv vejbaneassistent, træthedsovervågning og automatisk nødbremse.

Kontakt salgsafdelingen for yderligere info eller kig ind til en prøvetur.

Billeder kan indeholde biler vist med ekstraudstyr. Læs mere om ny Rifter på peugeot.dk.