Kommer snart... Ny Citroën Berlingo Multispace

Ny Citroën Berlingo

Citroën Berlingo. Pioner inden for praktiske familiebiler siden 1996. Nu kan du snart opleve den i en helt ny og topmoderne udgave.
Den nye Berlingo er en innovativ og dristig bil, der samler design, modularitet og anvendelighed på den fineste måde.
Med sin stærke karakter, dynamiske silhuet, Airbumps® og nye farvedetaljer er den nye Citroën Berlingo den ultimative fritids- og familiebil.
Som noget helt nyt kommer den i to længder: Standardstørrelsen M måler 4,40 m i længden, og XL-størrelsen er 4,75 m lang. Både M og XL kommer i en 5 og 7 personers version.
Fronten på den nye Citroën Berlingo har et kraftfuldt design med en højere og kortere motorhjelm, et mærkeidentificerende frontpanel med tosidet lys og en avanceret frontrude, der giver mere plads og bedre udsyn.
Og selvfølgelig er den praktisk ud over alle grænser med førsteklasses tilgængelighed via to skydedøre til bagsæderne og en bagrude, der kan åbnes, i bagagerumsklappen. 
Bagagerummet i Berlingo str. M er op til 775 liter, men det fås helt op til 1.050 liter i XL-udgaven.
Den nye Citroën Berlingo byder på hele 186 liters opbevaringsplads - designet til et aktivt hverdagsliv og større mulighed og mere frihed til bare at pakke bilen og køre afsted.
Omfattende sikkerhedssystemer og nye, moderne og miljøvenlige motorer sikrer, at familien trygt kan bevæge sig ud i friheden.
Glæd dig til den nye Citroën Berlingo. Danmarkspremiere medio november 2018.
Kontakt salgsafdelingen for yderligere info.

 

Billeder kan indeholde biler vist med ekstraudstyr.