Glæd dig.

Om kort tid kommer den helt nye Peugeot 508.

Designerne bag Peugeots helt nye bil i D-segmentet har haft et erklæret mål om at bevæge sig væk fra den konventionelle 4-dørs sedan og hen imod en 5-dørs fastback coupé.

Med den nye Peugeot 508 er målet nået.

Der er arbejdet intenst med bilens design hele vejen rundt for at gøre den attraktiv fra alle vinkler. Taglinien er lav og elegant, og rammeløse døre bidrager til en uspoleret, glat profil, hvor mellemrum og samlinger er reducerede.

Med de aerodynamiske linier og en højde på kun knap 140 cm får bilen er energisk og ekspressiv fremtoning, der mest af alt minder om en ægte coupé.

Den nye Peugeot 508 har taget et kvalitetsmæssigt kvantespring i forhold til forgængeren, og der venter kommende ejere et spektakulært interiør, der inkluderer en yderligere udvikling af det ikoniske Peugeot i-Cockpit.

Peugeots CEO Jean-Philippe Imparato erklærer med stolthed, at “med den nye Peugeot 508 er vi klar til at ryste markedet og konkurrere mod de bedste”.

Peugeot 508 er attraktiv fra alle vinkler. Baglygterne er tredimensionelle Full LED.

Aerodynamisk, lav og elegant. Linierne leder tankerne hen imod en ægte coupé.

Rammeløse ruder understreger det sportslige islæt og medvirker til bilens lave højde.

Nyeste generation af Peugeot i-Cockpit og førsteklasses materialekvalitet præger den lækre kabine.

One-touch betjening af den helt nyudviklede 8-trins automatic-gearkasse EAT8.

Night Vision system med infrarødt kamera, der spotter levende væsener om natten eller ved dårligt sigte.

 

Den nye Peugeot 508 er en invitation til at rejse på første klasse. Valg og kvalitet af materialer samt det fokus, der har været på at opnå den rette finish, svøber fører og passagerer i bløde, moderne og raffinerede omgivelser.

Førersædet er blåstemplet med AGR-mærkningen, der belønner både ergonomi og indstillingsmuligheder. Som en option kan forsæderne desuden fås med et multipunkt-massage system.

Den nye Peugeot 508 tilbyder en bred vifte af nyeste generation af køreassistentsystemer: Night Vision, automatisk nødbremse, vejbaneassistent, træthedsgenkendelse, automatisk fjernlys, udvidet skiltegenkendelse, adaptiv Cruise Control og Active Blind Spot Assist.

Motorprogrammet består to nye benzinmotorer (180 og 225 HK) og fire diesel BlueHDi-varianter (130 – 180 HK) – alle af nyeste generation af Euro 6.c.

Den nye Peugeot 508 har officiel danmarkspremiere marts 2019.

Senere på året introduceres ny 508 SW. Se billeder herunder.

Kontakt salgsafdelingen for yderligere info.