Den nye forførende el-bil fra Peugeot, e-208, har alt, hvad der skal til for at skabe køreglæde. Den skiller sig ud med et eksklusivt touch af teknologi og modernitet.

Peugeot e-208 kendes tydeligt på sit e-emblem og det 2-farvede løve-logo, det indfarvede kølergitter, hjulkasser i sort højglans og 17’ diamantslebne alufælge.

El-motorens effekt på 100 kW (136 HK) og et moment på 260 Nm, der er tilgængeligt fra 0 km/t, sikrer dig gode og stærke køreoplevelser i en boble af stilhed og komfort.

Den nye e-CMP elektriske platform er udviklet til at indeholde et højspændingsbatteri med en stor kapacitet på 50kWh, samtidig med at der god plads i kabinen og i bagagerummet. Batteriet har en garanti på 8 år og 160.000 km for 70% af ladekapaciteten.

Den nye elektriske Peugeot e-208 har 3 køreprogrammer:

  • Eco: Optimeret rækkevidde via regulering af visse parametre.
  • Normal: Optimal komfort ved almindelig dagligdags anvendelse.
  • Sport: Fokus på høj ydelse og køreglæde med maks. effekt og moment (0 til 100 km/t på 8,1 sek.).

Når bilen bremser, genereres energi. Med andre ord udnyttes bilens bevægelser til at indfange energi til batteriet, der ellers blot ville være gået tabt.

Opladning foregår enkelt og hurtigt. Den nye Peugeot e-208 giver adgang til flere typer opladning. Dette kan være enten hjemme hos dig selv eller via offentlige ladestandere.

Hjemmeladeboks følger med i købet, og via samarbejdsaftalen mellem Peugeot og Clever opnås adgang til ladestationer overalt i landet.

Ny Peugeot e-208 har en programmerbar differentieret opladning via online navigationssystemets skærm eller via MyPeugeot app’en på din smartphone. Dette system kan også bruges til at starte og stoppe opladningen til enhver tid og til at holde øje med ladeniveauet.

Batterikapaciteten rækker til 340 km (ny WLTP-standard).

I kabinen oplever du Peugeot i-Cockpit 3D af nyeste generation.

Oplev en adræt og intuitiv kørsel med det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper, den digitale, konfigurerbare 3D instrumentgruppe, den store 10’’ HD touchskærm og 7 Toggle switches. 

Du kan personliggøre stemningen i kabinen med RGB LED med 8 farver for et endnu mere moderne look.

Man kan bl.a. se infomationer omkring:

  • Køreprogram: Eco/Normal/Sport.
  • Batteriets ladestand.
  • Teknologisk animation af særlige. oplysninger, der i realtid illustrerer drivlinjens funktion. 

Peugeot e-208 kommer til Danmark i foråret 2020.

Priserne starter ved kr. 229.990,- for Active incl. ladeboks til hjemmet. e-208 fås derudover i udstyrsvarianterne Allure, GT-Line og GT.

Du kan allerede nu forudbestille e-208. Læs mere her

Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Visse nævnte udstyrsdetaljer kan afhænge af modelvariant. Der tages forbehold for fejl og ændringer i priser, specifikationer og udstyr.

Kontakt salgsafdelingen for yderligere info.