Citroën C5 Aircross er nu klar i en helt ny og opdateret udgave – mere selvsikker og dynamisk end nogensinde.

Kig ind til Danmarkspremiere og oplev nyheden på nærmeste hold.

Fronten er blevet mere lodret og markant. LED-lyssignaturen i “tangent”-design med 3D-effekt fremstår tydelig markeret, og som et perfekt match til fronten har C5 Aircross fået ny 3D LED-lyssignatur bagpå.

Flere stilistiske designfeatures som blanksorte sidespejle og tagbøjler øger det elegante udseende på den nye Citroën SUV C5 Aircross.

Den høje, brede midterkonsol er blevet opdateret med en kant i sort læderlook og kromdetaljer.

Ny Citroën C5 Aircross er udstyret med den nye generation af Advanced Comfort sæder, der tilbyder den bedste sidde- og kørekomfort.

Takket være Citroëns Progressive Hydrauliske Affjedring er passagerne sikret den ultimative kørekomfort.

Det innovative affjedringssystem absorberer ujævnheder i underlaget og skaber en fornemmelse af at flyve henover vejen.

Ny C5 Aircross har rekordstor bagagerumsvolumen i sin klasse, og den automatiske el-bagklap sikrer let adgang til bagagerummet.

Den nye SUV tilbyder som en selvfølgelighed en lang række køreassistentsystemer, som er med til at øge både komforten og sikkerheden.

Ny C5 Aircross plug-in hybrid kombinerer en 180 HK PureTech benzinmotor med en 81,2 KW el-motor (110 HK), der i forening giver en samlet effekt på 225 HK.

Den leverer et drejningsmoment på 360 Nm, der er tilgængelig med det samme og sikrer garanteret accelerationskraft til enhver tid. Rækkevidden ved ren elektrisk kørsel er op til 55 km (WLTP-cyklus).

Gearkassen er EAT8 automatic.

Det nævnte udstyr kan være option på visse udstyrstrin. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Forbehold for fejl og ændringer i priser, specifikationer og udstyr samt udsolgte modeller.

Kontakt salgsafdelingen for yderligere info.