Få mulighed for det første kig på den helt nye Peugeot 508 SW – kom ind til snigpremiere allerede nu.

Den nye Peugeot 508 SW bryder med de eksisterende designkoder for stationcars i D-segmentet og har i stedet hentet inspiration fra shooting brake-universet. 

Designet er skarpt med en lavtliggende hoftelinie, og der er opnået perfekt balance mellem sporty elegance og funktionalitet.

Med en højde på 1.42 m er 508 SW næsten lige så lav som 4-dørs udgaven, og med en længde på 4.78 m er den blot 3 cm længere. Dette understreger i den grad det dynamiske design.

Rammeløse døre bidrager til den uspolerede, glatte profil. Mellemrum og samlinger er reducerede. Hjulene er skræddersyede til hjulkasserne og tagantennen fjernet. Alt sammen for at bidrage til den æstetiske appeal og oplevelsen af kvalitet.

Ligesom på 508 4-dørs er baglygterne tændt nat og dag med tilpasset lysstyrke, hvilket gør de tre løveklør synlige konstant.

Der er adgang til bagagerummet via en praktisk bagagerumsklap, som kan betjenes elektrisk. Læssekanten er lav og bred, og volumen med bagagerumsdækkenet trukket for er 530 liter.

Med et snuptag kan ryglænet på bagsæderne foldes sammen, så de danner et helt plant gulv og øger lastevolumen til hele 1.740 liter.

Føreren befinder sig i et high tech univers, hvor detaljerne vidner om sans for kvalitet og gennemført materialevalg.

Ligesom 508 4-dørs er den nye 508 SW udstyret med nyeste generation af PEUGEOT i-Cockpit. Det består af et kompakt rat, en stor 10″ touchskærm og 12.3″ digitalt head up display.

Touchskærmen er akkompagneret af 7 toggle switches, der giver direkte adgang til de mest essentielle funktioner som f.eks. radio, klimaanlæg og telefon.

Førersædet er blåstemplet med AGR-mærkningen, der belønner både ergonomi og indstillingsmuligheder.

Premium hi-fi systemet er designet af FOCAL. Med op til 10 forskellige højttalere giver systemet en ren lyd, der er perfekt distribueret i kabinen.

Den nye Peugeot 508 SW tilbyder en bred vifte af nyeste generation af køreassistentsystemer: Night Vision, automatisk nødbremse, vejbaneassistent, træthedsgenkendelse, udvidet skiltegenkendelse, automatisk fjernlys, adaptiv cruise control, Active Blind Spot Assist og permanent ARS.

Night Vision systemet er udstyret med infrarød kamera og spotter levende væsener foran bilen om natten eller ved dårligt sigte.

Motorprogrammet består af af nyeste generation af Euro 6.c Pure Tech benzin og BlueHDi motorer. Senere suppleres med en benzin plug-in hybrid.

Peugeot 508 SW har officiel premiere i Danmark i løbet af sensommeren.

Visse udstyrsdetaljer nævnt i ovenstående kan være option på det danske marked. Kontakt salgsafdelingen for yderligere info.