Reservedele

René Sewerin
Rene Sewerin
Reservedelschef
76701305
Per Jessen
Per Jessen
Reservedelseksp./indskriver
76701302

Originale reservedele

Reservedelsreoler hos Boesenbæk i Give

Vi bruger originale dele til Peugeot og Mazda på værkstedet, hvilket er meget vigtigt for at sikre, at bilen har samme kvalitet og sikkerhed efter reparationen eller serviceeftersynet. Alle dele bliver monteret af professionelle Peugeot- og Mazda-mekanikere.

Vi tilbyder et autoriseret service 5+ til Peugeot personbiler fra 5 år for kun kr. 1.398,- inkl. olie og oliefilterskift. Med et autoriseret service 5+ eftersyn har du mulighed for at bibeholde din Peugeot motorgaranti op til km 200.000.

Et autoriseret zoom zoom service til Mazda personbiler fra 4 år kan vi ligeledes udføre for kun kr. 1.398,- inkl. olie og oliefilterskift.

Hvis du har specielle ønsker til en reparation på din Peugeot, Mazda eller andet bilmærke, har vi også mulighed for at tilbyde dig uoriginale reservedele, som i nogle tilfælde kan være billigere. Her vil vi så tage dialogen og tilbyde dig reservedele, som vi kan stå inde for på netop din bil. Det kan eksempelvis være i et tilfælde med reparation af en ældre bil med et lille kørselsbehov, og som kræver en prisbillig reparation.