Mandag 1. august 2022 har Kim Karlsen Hansen 25-års jubilæum hos A. Boesenbæk A/S.

Kim er oprindelig uddannet bankmand, men “det var for kedeligt”, og i foråret 1992 fulgte han sin drøm om en karriere i bilbranchen og blev ansat som sælger af Peugeot og Skoda, som var de daværende mærker i huset.

For virksomheden, der på det tidspunkt blot bestod af 10-11 medarbejdere, var det en satsning at udvide staben med en ekstra sælger, men det gik heldigvis over al forventning.

Allerede efter et par måneders ansættelse gik den nye unge sælger til tops i en landsdækkende salgskonkurrence og blev af Peugeot-importøren belønnet med et flot videokamera, som på den tid var det helt hotte indenfor elektronik.

Foråret 1992: Forhandler Jørgen Boesenbæk overrækker Kim Karlsen Hansen førstepræmien fra Peugeot Danmark i den landsdækkende salgskonkurrence – et flot videokamera.
Dengang gik man åbenbart med slips i salgsafdelingen…

Peugeot var i disse år et mærke i fremgang med populære modelbetegnelser som 205, 309 og 405, og bilmærket sneg sig i løbet af 90’erne og 00’erne med endnu flere nye spændende modelvarianter helt op som det bedst sælgende i Danmark.

Antallet af medarbejdere både på værksted og i salgsafdelingen voksede støt, og i 1998 blev Kim Karlsen Hansen udnævnt til salgschef.

Denne stilling bestred han indtil foråret 2011, hvor han – efter 19 år i salgsafdelingen – havde lyst til nye græsgange.

I 2013 blev Kim desværre ramt af sygdom, som gjorde, at der måtte skrues voldsomt ned for blusset og de lange arbejdsdage.

I 2016 vendte den tidligere salgschef tilbage til A. Boesenbæk A/S i en nyoprettet stilling som webmaster med ansvar for firmaets online-aktiviteter.

Denne funktion har Kim med stor glæde bestredet i 6 år – og han kan derfor nu fejre 25 år i virksomheden.

Kim er bosiddende i Grindsted, gift med Ann, der er selvstændig klinisk tandtekniker, og far til Marc og Lucas, der fortsat er hjemmeboende.

Fodbold er Kims store fritidsinteresse. Han har, indtil for et par år siden, gennem en årrække været træner i Grindsted GIF’s ungdomsafdeling.

Er desuden glødende Manchester United-supporter og har tidligere stået i spidsen for klubbens danske fanklub. Interessen er smittet af på de øvrige familiemedlemmer, og mindst en gang årligt tager familien turen til kamp på Old Trafford i Manchester.

Fritiden bruges helst på familie og venner, musik – Bruce Springsteen i særdeleshed – samt med lange gå- og løbeture med schæferen Cooper. Gerne i skovene omkring Grindsted, hvor man iflg. Kims udsagn “kan hvile oppe i sit hoved og få batterierne ladet op”.

Vi vil gerne sige Kim Karlsen Hansen mange tak for det høje engagement gennem 25 år og ønsker stort tillykke med jubilæet, som fejres med en fælles 90-års jubilæumsreception på Diagonalvejen 77 fredag 2. september kl. 15-17 med kollegerne Sven Vilstrup (40-års jubilæum 1. september) og René Sewerin (25-års jubilæum 1. november) for familie, venner, bekendte, forretningsrelationer samt tidligere og nuværende kolleger.