Persondatapolitik

 

Dataansvarlig:
Det er nedenfor angivne virksomhed (den dataansvarlige) der indsamler, behandler og passer på dine data.

Webside: https://www.boesenbaek.dk

Websiden ejes og publiceres af:
A. Boesenbæk A/S
Diagonalvejen 77
7323 Give

Indholds- og dataansvarlig:
A. Boesenbæk A/S
Diagonalvejen 77
7323 Give
CVR: 51116615
Telefon: 75731600
E-mail: info@boesenbaek.dk

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, du vil tage dig tid til at læse dem. Husk, at du altid kan sende en e-mail til info@boesenbaek.dk, hvis du vil vide mere om, hvilke oplysninger vi har om dig.

Vores persondatapolitik beskriver:
•    Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler.
•    Hvad dit samtykke indeholder, og hvordan vi anvender disse oplysninger.
•    De valgmuligheder, som vi giver dig, og hvordan du kan få adgang, opdatere og slette oplysningerne.

Vi registrerer ikke umiddelbart personfølsomme data om vores besøgende på hjemmeside, eller når du handler i vores forretning. Hvis vi gør, vil det fremgå tydeligt i processen. Vi vil til enhver tid behandle personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

1. HVORFOR SAMTYKKE OG HVAD VI BRUGER DET TIL
Et samtykke er et dokument, du skal underskrive, for at vi kan få lov til at behandle data omkring dig, eksempelvis din e-mail eller dit telefonnummer. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning. Har du eksempelvis underskrevet en slutseddel på en bil eller tegnet en serviceaftale, må vi også behandle de persondata, du har oplyst i forbindelse med dit køb.
Samtykke er til følgende:
•    Indkaldelse til service og dækskifte
•    Forbrugerinformation- og kundetilfredshedsundersøgelser
•    Markedsføring
•    Indkaldelser til rustinspektion
•    Garantiindkaldelser
•    Nyheder og information om særlige kundefordele hos os

Vi lagrer dine data og samtykke, indtil du trækker det tilbage – dog max. i 5 år, hvis du ikke har været aktiv. De informationer, du oplyser os, er vi forpligtiget til at opbevare sikkert, så de ikke kan kompromitteres af udefrakommende.
Samtykket kan du kun afgive i vores forretning. Læs mere om hvordan du tilbagekalder dit samtykke under punkt 4.
Bemærk: Mangler vi din tilladelse, kan vi ikke kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og forbrugerinformation, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse.
Behandling af persondata kræver dog ikke altid et samtykke. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning.

2. HVILKE OPLYSNINGER MODTAGER OG INDSAMLER VI?
I dette afsnit kan du læse mere om, hvor vi indsamler persondata om dig, hvilke data, det drejer sig om, og hvordan vi bruger dem.

2.1 Hjemmeside og digitale medier
På vores hjemmesider indsamler vi kun persondata, når du selv giver det til os. Eksempelvis når du booker et service til din bil eller bestiller en prøvetur. Ved at benytte vores hjemmeside acceptere du, at vi indsamler fuldstændigt anonymiserede data om dig.

2.1.1 Online booking af værkstedstider
Når du bruger vores online booking til service og værksted, spørger vi om en række oplysninger, så vi kan give dig den bedste service. Vi spørger om følgende informationer ved kontooprettelse og ved efterfølgende brug af bookingportalen:
•    Dit navn og adresse
•    Din bils registreringsnummer og information om kilometertal
•    E-mail og telefonnummer

Disse oplysninger bruges til gøre det muligt at booke tid direkte i vores værksteds arbejdskalender. Vi benytter også din adresse og kontaktoplysninger til at kontakte dig, hvis der er aflysninger og eller anden information, der er vigtig for dig at vide i forbindelse med bookingen.

2.1.2 Brug af kontaktformular
På vores website kan du benytte dig af vores kontaktformular. Her beder vi om følgende informationer:
•    Dit navn
•    E-mail
•    Telefonnummer

Når du sender dine informationer til os, modtager vi dem i et sikkert kundedatabasesystem til videre behandling. Herved giver du os lov til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik på booking af prøvetur.

2.1.3 Cookiedata
Vores hjemmeside anvender cookies for at bidrage til at give dig den bedste oplevelse, vi kan. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer, tablet eller smartphone, når du besøger en webside.
Vi anvender cookies til følgende formål:
•    Forbedre din brugeroplevelse og få avancerede funktioner til at virke.
•    Forbedre hastigheden for webstedet.
•    Tillade dig at dele sider med sociale netværk som Facebook o.a.
•    Løbende at forbedre vores hjemmeside til fordel for dig.
•    Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
•    Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette.
•    Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
•    Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

Vi anvender ikke cookies til:
•    At indsamle personligt identificerbare oplysninger.
•    At indsamle personfølsomme data.
•    At videregive personligt identificerbare data til tredjepart.

Så lang tid opbevares cookies:
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores website.

Sådan sletter du cookies:
Se vejledning her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

Vores egne cookies:
Vi anvender cookies til at få vores website til at fungere korrekt. Det sker f.eks., hvis der tilbydes personaliseringsvalg på websitet, validering af data såsom telefonnummer, betalingsløsninger, samt avanceret funktionalitet såsom afstemninger, produktbedømmelser m.m.

Tredjeparts cookies:
Vores website omfatter funktionalitet, der leveres af tredjepart. Et almindeligt eksempel kan være en indbygget YouTube video.

Google Analytics:
Google Analytics indsamler data om trafikken på dette website, som f.eks. hvilke sider og elementer, brugerne anvender mest på websitet. Vi bruger statistikken fra Google Analytics til at forbedre brugervenligheden på hjemmesiden.

Vi bruger cookies til at udarbejde besøgsstatistik, som viser hvor mange mennesker, der har besøgt vores website, hvilken type teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows), hvilket hjælper os med at identificere, om vores website fungerer optimalt for de enkelte teknologier, hvor lang tid de bruger på sitet, hvilken side de ser på osv. Dette hjælper os med at forbedre vores hjemmeside. Disse såkaldte analyseprogrammer fortæller os også, på et anonymt grundlag, hvordan den besøgende kom frem til dette site (f.eks. fra en søgemaskine), og om vedkommende har været her før. Cookies er meget udbredt inden for online-annoncering. Hverken vi, vore eventuelle annoncører eller reklamepartnere får personligt identificerbare oplysninger fra disse cookies.
Du kan lære mere om online-annoncering på http://www.minecookies.org/cookiehandtering. Du kan fravælge næsten alle reklamecookies på http://www.minecookies.org/fravalg, selv om vi ville foretrække, at du ikke gjorde det. I sidste ende hjælper reklamer med at holde meget af internettet gratis. Det er også værd at bemærke, at fravalg af reklamecookies ikke vil betyde, at du ikke vil se reklamer, men blot, at de ikke længere vil blive skræddersyet til dig.
Du har måske bemærket, at du, nogle gange efter at have besøgt et givent websted, ser et øget antal reklamer fra netop dette websted, når du efterfølgende besøger andre sites, der indeholder reklamer. Teknologien til at gøre dette, er gjort mulig ved hjælp af cookies. Vi placerer til tider en såkaldt ”remarketing cookie” under dit besøg. Vi bruger disse reklamer til at vise specielle tilbud og til at opfordre dig til at komme tilbage til vores site. Du kan fravælge disse cookies når som helst som beskrevet ovenfor.

2.2.1 Ved værkstedsbesøg
Når du skal benytte vores værksted, vil du, første gang du besøger os, blive oprettet som kunde i vores kundedatasystem. Her skal vi bede dig om følgende oplysninger:
•    Dit navn og adresse
•    Din hjemme- eller postadresse
•    Dit telefonnummer
•    Din e-mail
•    Din bils registreringsnummer
•    Evt. CVR nr.

2.3.1 Ved køb af ny bil
Når du køber en ny bil hos os, indhenter vi en række informationer om dig. Alt afhængig af, hvilken bil og mærke du køber, vil vi indsamle forskellige informationer. Herunder kan du se en liste over, hvilke informationer vi som minimum vil have brug for i forbindelse med køb og salg af bil:
•    Dit fulde navn
•    Bopælsadresse
•    Dit telefonnummer
•    Din e-mail

Herudover kan der være yderligere informationer, vi skal indhente i forbindelse med køb af ny bil. Det kan være i forbindelse med finansiering igennem en af vore finansieringspartnere. I det tilfælde indhenter vi yderligere flg. information:
•    Årsopgørelse
•    Lønsedler
•    Andre finansielle informationer

Når du ansøger om finansiering, uanset produktet, vil finansieringsselskabet altid som minimum lave en automatisk profilering ved hjælp af de oplyste persondata. Dette sker i forbindelse med finansieringsselskabet kreditvurdering.

3. HVEM VI DELER DINE OPLYSNINGER MED OG HVORDAN
Som kunde hos os deler du ofte nogen information omkring dig selv. Det kan være en e-mail eller et telefonnummer. I afsnittet før kan du se hvilke informationer, du deler med os. Årsagen til, vi deler informationer med tredjepartnere, er flere. Først og fremmest betyder det for dig en bedre service. Du får nyttige informationer om service og andre vilkår, der drejer sig om din bil og sikkerhed. Vi kan således nemt indkalde dig til dækskifte og se hvornår, du burde komme til service, så du kan beholde din bils fabriksgaranti.

3.1 Generelt
Har vi modtaget dine personoplysninger, er vi ansvarlig for, at dine oplysninger bliver opbevaret forsvarligt. Alt afhængig af hvilket mærke din bil har, deler vi også dine informationer med den pågældende importør. Vi overfører ikke data til tredjelande udenfor EU.

3.2 Interne IT systemer
Vi har også en række interne IT systemer, vi benytter til behandling af kundedata. Disse systemer er altid opdateret og bedst muligt skærmet for hacking og indtrængning udefra. I disse systemer deler vi kundedata på tværs af alle vore interne afdelinger. Den juridiske enhed, hvori du har afgivet dit samtykke, er den samme.

4. HVORDAN DU TILBAGEKALDER DIT SAMTYKKE
Ønsker du af den ene eller anden årsag at tilbagekalde dit samtykke, respekterer vi selvfølgelig dette fuldt ud.
Vi er lovmæssigt forpligtet til kunne tilbagekalde alle informationer, du har givet til os. Også fra samtlige tredjepartnere. For at tilbagekalde dit samtykke skal du blot skrive til os på info@boesenbaek.dk og fortælle os, at du vil ophæve dit samtykke med os. Husk at skrive dit fulde navn og adresse. Herefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på sletningen.
Du har krav på at få udleveret alle informationer, vi har opbevaret omkring dig i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæsbart format, således at du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig. Du kan også rette eller begrænse hvilke persondata, vi lagrer om dig. Har du ændringer til dine oplysninger hos os, skal du skrive til os på info@boesenbaek.dk
Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, vi ikke har overholdt gældende regler om beskyttelse af persondata. Se kontaktoplysninger nederst.

5. RETTIGHEDER
Du har ret til at få udleveret alle informationer, den dataansvarlige har opbevaret omkring dig (indsigtsret).
Du har ret til at få dine persondata i et struktureret, almindeligt anvendt format, således at du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)
Du har ret til at begrænse automatisk profilering samt ret til indsigelse, som disse er beskrevet i persondataforordningen.
Du har ret til at klage til Datatilsynet i tilfælde af behandling af dine oplysninger i strid med nærværende samtykke eller lovgivningen i øvrigt: Du finder klagevejledning og yderligere information på Datatilsynets hjemmeside. Se kontaktoplysninger herunder:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Webside: https://www.datatilsynet.dk