Velkommen til A. Boesenbæk A/S

Autoforretningen A. Boesenbæk A/S blev stiftet i 1954 af Alfred Boesenbæk med salg og reparation af Lloyd og Hansa. Forretningen blev opstartet på bopælen ‘Bæksgården’ beliggende ca. 1 km. vest for Give by. I 1963 startede byggeriet af salgsudstilling på nuværende adresse på Diagonalvejen i Give by, og ca. 5 år senere flyttede værkstedet til samme adresse.

I 1961 fik Alfred Boesenbæk forhandling af de dengang storsælgende engelske Morris, Austin, MG samt de japanske mærker Daihatsu og Subaru.

I 1974 omkom Alfred ved en trafikulykke. Søskendetrioen Grethe, Jørgen og Frede Boesenbæk fortsatte herefter forretningen, som de udviklede gennem mange år.

Skoda kom til i 1981 og var i starten af 1980’erne det mest solgte bilmærke i Danmark.

Siden 1988 har forretningen A. Boesenbæk A/S haft autoriseret Peugeot-forhandling og -værksted. 1988 var i øvrigt året, da Peugeot for alvor slog igennem i danskernes bevidsthed med de populære modeller 205, 309 og 405. Siden har Peugeot ikke set sig tilbage og har i en lang årrække været et af Danmarks mest solgte bilmærker, hvilket vi er stolte over at være en del af.

Med ansættelsen af Alex Boesenbæk som forretningschef i april 2010 kom 3. generation ind i forretningen.

I april 2011 blev vi også til Mazda Give som områdets autoriserede Mazda-serviceværksted.

Pr. 1. august 2012 overtog forretningschef Alex Boesenbæk som et naturligt generationsskifte firmaet. Målsætningen var fra start en fortsat udvikling efter de værdier, som blev lagt i forretningen fra dens begyndelse.

I juni 2017 blev A. Boesenbæk A/S også autoriseret Citroën-forhandler, hvorfor kontrakten med Mazda som autoriseret serviceværksted blev opsagt.

I dag køres parløb mellem de to franske søstermærker Peugeot og Citroën, og ved indgangen til 2018 stod et opdateret Peugeot-hus og et helt nyt Citroën-showroom færdigt.