Den 1. april 2021 har mekaniker Ruben Axell 25-års jubilæum hos A. Boesenbæk A/S.

Ruben er født og opvokset i Argentina og kom som ung til Danmark. Faktisk fejrede han undervejs hertil den 26. marts 1996 sin 19-års fødselsdag i luftrummet mellem Sydamerika og Europa!

Ruben havde allerede da en vis relation til virksomheden, idet han er nevø til de daværende ejere Grethe, Jørgen og Frede Boesenbæk og fætter til nuværende ejer Alex Boesenbæk.

Tillige har begge Rubens forældre i ungdommens år været ansat i firmaet, da stifter – og Rubens bedstefar – Alfred Boesenbæk stadig var i live.

Moderen Laura var beskæftiget på værkstedet, da faderen Bengt kom til, og de to unge kolleger fandt sammen. Efter nogle år emigrerede de til Sydamerika, hvor Ruben og hans søskende kom til verden.

Få dage efter sin ankomst til Danmark i foråret 1996 startede Ruben som arbejdsdreng, og efter blot tre-fire måneders ansættelse havde han vist så megen interesse og talent for mekanik, at han blev tilbudt en læreplads som mekaniker i firmaet.

Siden har Ruben udviklet sig til en særdeles dygtig mekaniker med en stor allround viden om sit fag. Ingen opgave er for lille eller for stor for Ruben, der også som kollega er højt værdsat i firmaet for sit gode humør og hjælpsomme væsen.

Han er i dag bosat i Blåhøj og gift med Nikoline. Parret har fem børn. I sin fritid er Ruben aktiv i foreningslivet som leder af en flok spejdere.

Vi ønsker Ruben Axell stort tillykke med jubilæet, som vil blive fejret på behørig vis, når corona-restriktionerne lempes.