Citroën afslører nu de første billeder af den helt nye C3 Aircross, som vil blive lanceret i Europa senere i år.

Den nye C3 Aircross har været igennem en radikal forandring og kører ind i det konkurrenceprægede B SUV-segment som et tydeligt billede på Citroëns ambitioner om at fortsætte den offensiv, der startede med præsentationen af C3.

Med en øget længde på 4,39 meter og den længste akselafstand i segmentet tilbyder den kompakte SUV endnu mere benplads til bagsædepassagererne og rigelig bagagerumsplads.

Der er fuld fokus på fleksibilitet. Bagagerummet indeholder to foldbare sæder, hvilket betyder, at C3 Aircross kan rumme op til 7 personer.

Herudover er øget frihøjde, nem ind- og udstigning samt højere siddeposition bare nogle af de egenskaber, der gør den nye C3 Aircross til familiens ven i hverdagen.

C3 Aircross deler Smart Car-platformen med den nye ë-C3/C3 og den alsidighed betyder, at platformen kan tilbyde både konventionelle brændstofmotorer, mild hybrid og ren el. I Danmark forventes en benzin og en 100% elektrisk version.

Citroën har over 100 års erfaring med at levere praktiske, innovative og meget komfortable biler, og C3 Aircross tjekker alle de rigtige bokse af.

Salget af B-SUV´ere i Europa er på over to millioner eksemplarer årligt, så når Citroën introducerer sin nye kompakte SUV senere på året, rammer den spot on med god plads, smarte tilslutningsmuligheder, en fuldt elektrisk drivlinje og den karakteristiske Citroën-komfort.