Vi inviterer til Danmarkspremiere på den helt nye Citroën C5 X.

Den nye C5 X forener elegancen fra en sedan med dynamikken fra en stationcar og højden fra en SUV. Med banebrydende teknologier byder den på en køreoplevelse i særklasse og en helt særlig ro takket være Citroën Advanced Comfort® konceptet og kabinens lounge-stemning.

På grund af den øgede frihøjde og hjulene med en større diameter (720 mm) er den nye Citroën C5 X højt hævet over vejen. Med nye V-formede LED-lyssignatur både for og bag skiller den sig markant ud i sin klasse.
Ny Citroën C5 X fås med 6 forskellige farver i metallak eller perlemorslak. Baseret på filosofien om at man skal kunne sætte sig eget præg på sin Citroën, fås den nye C5 X med originale og raffinerede interiører, der gør det muligt at indrette kabinen helt efter egen smag. Kabinen udstråler ro og rummelighed med fokus på detaljer, materialer og farver. Advanced Comfort sæderne i den nye Citroën C5 X er det ypperste inden for sædekomfort, og du sidder lige så godt som hjemme i din lænestol. C5 X er forsynet med et stort bagagerum, som en stationcar, med en bred firkantet åbning og lav læssekant.
Med Citroën Advanced Comfort® affjedringen i den nye C5 X har Citroën genskabt den ikoniske flyvende tæppe-effekt, der nemt klarer alle vejens huller og bump. I C5 X plug-in hybridversionen er komforten yderligere forbedret, for som de første i verden tilbyder Citroën kombinationen af Advanced Comfort® Aktiv Affjedring med Progressive Hydrauliske Stop® samt aktiv styring af affjedringen. Bilen tilpasser affjedringen individuelt på hvert hjul, så den bliver blødere eller hårdere afhængigt af kørselsforholdene. Den elektroniske styring af affjedringen medfører både den perfekte komfort ved ligeudkørsel og et vejgreb på højeste niveau ved kørsel i sving.
Den nye Citroën C5 X er udstyret med en række avancerede teknologier, der gør hver eneste køretur komfortabel, tryg og sikker. Bag rattet vil føreren opleve en række køreassistentsystemer, der bruger de radarer, kameraer og sensorer, som er placeret rundt om på bilen: Highway Driver Assist, Adaptiv fartpilot med aktiv vejbaneassistent, Rear Cross Traffic Alert, blindvinkelsystem med lang rækkevidde, 360 graders kamera samt nøglefri adgang og start. Se flere sikkerhedssystemer her

I C5 X plug-in hybrid kombineres alle fordelene ved elektrisk kørsel i dagligdagen og brændstofkørsel på de længere ture. Teknologien med en 81,2 kW elmotor og en 180 HK Euro 6.3 PureTech benzinmotor sikrer en CO2-udledning fra 29 g/km (WLTP-cyklus). Den elektriske automatgearkasse sikrer smidig kørsel og et øjeblikkeligt moment på 360 Nm.

C5 X Concorde

1.6 PHEV 225 HK

10″ Touch Screen
19″ alufælge
Håndfri adgang og start
Full LED-lygter for/bag
P-sensor for og bag
Apple CarPlay/Android Auto
Aut. klimaanlæg
Fartpilot
Regnsensor

C5 X Premiere Pack

1.6 PHEV 225 HK

10″ Touch Screen
19″ alufælge
Håndfri adgang og start
Full LED-lygter for/bag
Bakkamera
Navigationssystem
Adaptiv fartpilot
Varme i forsæder
7,4 kW lader

C5 X Grand Palais

1.6 PHEV 225 HK

12″ Touch Screen
19″ alufælge
Head Up Display
El-justerbare forsæder
Sorte lædersæder
360° Vision Camera
Elektrisk bagklap
Lamineret for-/bagrude
Læderrat m/varme

Med MyCitroën-app kan du altid være i kontakt med din nye Citroën C5 X. Du kan lokalisere din bil, booke en værkstedsaftale online, se bilens instruktionsbog samt servicehæfte.
I C5 X plug-in hybrid versionen kan du desuden få vigtige oplysninger om batteriets ladestand, ladetiden og bilens rækkevidde samt programmere starttidspunktet for en opladning og igangsætte forklimatisering af kabinen.

Det nævnte udstyr kan være option på visse udstyrstrin. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Forbehold for fejl og ændringer i priser, specifikationer og udstyr samt udsolgte modeller.

Kontakt salgsafdelingen for yderligere info.