Velkommen til Danmarkspremiere på den helt nye Peugeot 308 SW.

Den nye 308 SW har en kraftfuld statur, der understreges af den lange kølerhjelm og den tilbagetrukne forrude.

Det kompakte ydre forenes med et rummeligt indre og suppleres af en stilsikker profil med atletiske og katteagtige linjer, der fremhæves af elegante kromdetaljer, flot lyssignatur og det nye løvelogo.

Den nye 308 SW har Full LED for- og baglygter, der fremhæver bilens tekonologiske og moderne karakter.

Profilen er stilren og atletisk med aerodynamiske linier og et muskuløst bagparti, der indeholder et stort bagagerum med en volumen på hele 608 liter (på versioner med forbrændingsmotor).

Sæt dig ind bag rattet i det nye Peugeot i-Cockpit®, der er brugervenligt, intuitivt og altid i kontakt med omverdenen.

Cockpittet er nydesignet og giver både fører og passagerer endnu flere brugermuligheder og teknologifordele. Det er udstyret med et nyt ultra-kompakt rat med varme, head-up instrumentering og en centerplaceret touchskærm med det nye, innovative Peugeot i-Connect infotainmentsystem. Det sikrer alle en unik oplevelse,og kan personliggøres alt efter ønsker og interesser.

Som en ægte innovation indenfor online-kommunikation i biler, er den nye 10″ HD touchskærm udstyret med den nye infotainment teknologi Peugeot i-Connect, som giver en reel personlig oplevelse.

Den nye midterkonsol med et brugervenligt og stilrent design indeholder en ny gearvælger til 8-trins automatgearkassen, samt et nyt, effektivt klimaanlæg.

Nyd den gode vejbeliggenhed, den lette kørsel og køreglæden bag rattet i den nye Peugeot 308 SW.

Oplev den delvist selvstyrende bil, takket være kombinationen af adaptiv fartpilot med Stop and Go funktion og aktiv vognbaneassistent.

For at øge din sikkerhed og komfort findes der en lang række førerassistancefunktioner af nyeste generation, blandt andet:

  • Nyt 180° HD bakkamera
  • 360° City-park parkeringshjælp med 4 kameraer
  • Blindvinkelsystem med lang rækkevidde

Peugeot 308 SW giver dig friheden til at vælge nøjagtig den motortype, der passer bedst til dig.

Vælger du plug-in hybridmotor, kan du køre, hvor du vil, også i miljøzoner med begrænset kørsel. Ved 100% elektrisk kørsel har batteriet en rækkevidde på op til 68 km (WLTP).

Foretrækker du diesel- eller benzinmotor, kan du vælge mellem en vifte af højtydende Euro 6 motorer med Stop&Start funktion.

Vælg din nye 308 SW

308 SW Allure Pack

plug-in hybrid 180 EAT8

kr. 404.990

180˚ bakkamera
3D navigation
Open & Go – nøglefri
Adaptiv fartpilot
17″ alufælge
LED-lygter for/bag
Blind Spot Assist
Rear Cross Traffic Alert

308 SW Allure Pack

PureTech 130 (man. 6)

kr. 364.990

180˚ bakkamera
3D navigation
Open & Go – nøglefri
Adaptiv fartpilot
17″ alufælge
LED-lygter for/bag
Blind Spot Assist
Rear Cross Traffic Alert

308 SW Allure Pack

BlueHDi 130 EAT8

kr. 409.990

180˚ bakkamera
3D navigation
Open & Go – nøglefri
Adaptiv fartpilot
17″ alufælge
LED-lygter for/bag
Blind Spot Assist
Rear Cross Traffic Alert
Med MyPeugeot-app kan du altid være i kontakt med din nye Peugeot 308 SW. Du kan lokalisere din bil, booke en værkstedsaftale online, se bilens instruktionsbog samt servicehæfte.
I 308 plug-in hybrid versionen kan du desuden få vigtige oplysninger om batteriets ladestand, ladetiden og bilens rækkevidde samt programmere starttidspunktet for en opladning og igangsætte forklimatisering af kabinen.
Det nævnte udstyr kan være option på visse udstyrstrin. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Forbehold for fejl og ændringer i priser, specifikationer og udstyr samt udsolgte modeller.

Kontakt salgsafdelingen for yderligere info.