Den nye 100% elektriske Peugeot E-3008 har fået et stilrent SUV Fastback-design og kommer med en imponerende rækkevidde fra 525 og helt op til 700 km (WLTP).

Genopladningstiden fra 20 til 80% ved offentlig hurtiglader er blot 30 minutter.

E-3008 er udstyret med det nye Peugeot Panoramic i-Cockpit® med buet 21″ panoramaskærm, der svæver over instrumentbordet og sikrer optimale betjeningsmuligheder.

Infotainmentsystemet med samme brugervenlighed som en smartphone giver dig adgang til 3D online navigation og “Over the Air” opdateringer.

I kabinen oplever du en hel ny definition af velvære med bl.a. dæmpet LED-belysning samt AQS og Clean Cabin luftbehandlingssystem.

Pladsen i E-3008 er optimeret, så den byder op endnu mere komfort og endnu flere praktiske løsninger. Bl.a. har de mange opbevaringsrum nu en samlet volumen på hele 34 liter.

Sikkerheden er i top i den delvist selvkørende bil med bl.a. halvautomatisk vognbaneskift, advarsel for krydsende trafik og blindvinkelsystem med lang rækkevidde.

Til den nye Peugeot E-3008 fås Connected Services, som gør det enkelt og nemt at køre i elbil:

Med EV Trip Planner tjenesten kan du planlægge din rute og finde ladestationer langs ruten. Med E-Remote Control kan du se resterende rækkevidde og programmere, igangsætte eller tidsforskyde opladningen af batteriet. Og med Smart Charging modulet kan du sikre opladning på tidspunkter med lave elpriser.

E-3008 kommer i to udstyrsversioner (Allure og GT) med effekt fra 210-320 HK (155-235 kW) og med såvel 2-hjulstræk som 4-hjulstræk.

Produktionen foregår udelukkende på fabrikken i Sochaux, Frankrig.

Den nye E-3008 kommer på markedet i foråret 2024.

Nævnte udstyrsdetaljer og viste illustrationer kan afhænge af valgt udstyrsniveau.