Peugeot E-Rifter er nu mere alsidig end nogensinde før. Med nye teknologier, længere rækkevidde og endnu mere brugervenlighed er den klar til at tage familien ud på hverdagens eventyr.

Den nye E-Rifter er udstyret med en 100 % elektrisk drivlinje, der er optimeret, så rækkevidden nu er på op til 320 km (WLTP). Dette er bl.a. opnået ved hjælp af et nyt regenerativt bremsesystem med tre forskellige niveauer, der kan aktiveres ved hjælp af paddles bag rattet.

Herudover er E-Rifter nu udstyret med en varmepumpe, som både forbedrer passagerkomforten og samtidig bidrager til at optimere rækkevidden.

Peugeot E-Rifter har et 50 kWh batteri, der kan oplades med op til 100 kWh via DC-opladning. De estimerede opladningstider er 5 timer via en 11 kWh Wallbox med en 11 kW onboard charger, 7 timer med en 7,4 kW onboard charger og 0-80 % på 30 min. på en 100 kWh offentlig ladestation.

Peugeot E-Rifter har fået et mere teknologisk i-Cockpit. Det indbefatter et nyt 10” digitalt instrumentdisplay med mulighed for tilpasning af hvilke informationer, der skal vises – f.eks. navigation, energiflow og opladningsstatus.

En ny feature er desuden en central 10” touchskærm til styring af telefon, navigation, radio m.m. Dette komplimenteres af et nyt kompakt, læderbetrukket og opvarmet rat med integrerede betjeningsknapper.

Peugeot i-Connect systemet giver mulighed for trådløs Apple CarPlay/Android Auto, mens stemmestyring gør det nemt at styre de vigtigste funktioner.

På midterkonsollen findes en trådløs smartphone-oplader, mens 2 USB-C stik, 1 USB-A stik og et 230 V stik er standardudstyr.

Køreoplevelsen forstærkes af 17 køreassistentsystemer, herunder træthedsovervågning, vognbaneassistent, skiltegenkendelse, automatisk nødbremsesystem med registrering af fodgængere og cyklister, hastighedsbegrænser og adaptiv fartpilot.

Parkeringsassistenten er forbedret med 12 sensorer fordelt for og bag samt et VisioPark 180° system med et højtopløseligt bakkamera.

E-Rifter har fået en mere dynamisk front med ny kølergrill, der er udsmykket med det nye Peugeot-logo i midten og er indrammet af lyssignaturen med de tre løveklør.

Designet med de brede hjulkasser, beskyttelsespaneler, tagbøjler og høj frihøjde afspejler, at E-Rifter er perfekt til det aktive friluftsliv, hvilket understreges af de to nye farvemuligheder: Sirkka grøn og Kiama blå.

Den nye Peugeot E-Rifter fås i to versioner med plads til henholdsvis fem og syv personer: En standard på 4,40 meter og en lang på 4,70 meter, der har ekstra akselafstand. På anden sæderække kan hver af de tre individuelle sæder let foldes ned i gulvet, og på den lange version er der to separate sæder på række tre.

De to skydedøre gør ind- og udstigning let og ubesværet, mens bagklappen med oplukkelig bagrude giver en praktisk adgang til bagagerummet. Eftersom drivbatteriet er placeret under gulvet, har bagagerummet bevaret sin kapacitet på mellem 775 og 4.000 liter.

Den nye Peugeot E-Rifter forventes at være tilgængelig på det danske marked i løbet af sommeren 2024.

Nævnte udstyrsdetaljer og viste illustrationer kan afhænge af valgt udstyrsniveau.